FAQ

>
FAQ >

Alles wat je moet weten over jouw VR experience 

HUUR VR GAMECUBES 

 1. wat is een VR gamecube? Een VR gamecube is een ruimte van 3 bij 3 meter met 1 VR bril, een groot scherm om mee te kijken en een bankje om op te zitten. In een VR gamecube kunnen vier mensen om en om spelen. Bent u met meer mensen of wilt u tegen elkaar spelen? Huur dan meerdere VR gamecubes.

 2. Wat kan ik verwachten tijdens de gamebriefing? De Gamebriefing gaat vooraf aan de VR-experience. Wees daarom minimaal een kwartier van tevoren aanwezig. De gamebriefing staat los van de gereserveerde speeltijd. Hier staat wat je allemaal kunt verwachten van de gamrbriefing.

 3. Wat voor VR games biedt VR4play? VR4play heeft meer dan 50 verschillende VR-games en belevingen voor jong en oud, gamers en niet-gamers. Deze games hebben wij onderverdeeld in een zevental pakketten met verschillende moeilijkheidsgraden. Op de webpagina VR games staan alle games die wij aanbieden.

 4.  Wat zijn Single en Multiplayer games? Bij single games speelt één persoon en de rest kijkt mee. Een aantal games hebben een highscore systeem of de mogelijkheid voor maximaal vier personen om in competitieverband te spelen. Bij multiplayer games kun je tegelijk met of tegen elkaar spelen, met groepen van twee mensen tot wel acht personen. Op de webpagina VR games staan alle games die wij aanbieden.

 5. Hoeveel spellen kan je spelen? Je bepaalt zelf hoeveel spellen je speelt. Tijdens de gamebriefing wordt duidelijk hoe de games vanuit onze virtuele bibliotheek te selecteren zijn. Let wel op, hoe meer games je uitprobeert, des te langer je bezig bent met opstarten en afsluiten. Dat gaat van de speeltijd af. De VR-host adviseert je tijdens de gamebriefing hier meer over.

 6. Speel je allemaal tegelijk in VR? Dat ligt aan hoeveel VR-Gamecubes er zijn gereserveerd en hoeveel mensen er willen spelen. Goed om te weten: Alle VR-Gamecubes zijn voorzien van grote schermen zodat jouw medespelers alles kunnen volgen van jouw VR-experience. Daarnaast is de VR-gamehal ingericht als een gezellige horecagelegenheid met een ruim aanbod aan non-alcoholische drankjes en snacks.

 7.  Hoe kan ik  reserveren? Reserveren kan via ons online reserveringsysteem. Wat wij nodig hebben, is: naam, e-mail, telefoonnummer (voor als er iets verandert), datum en tijd, hoeveel cubes en welke speeltijd je wilt. VR4play beoordeelt de reservering en accepteert deze. Je krijgt een betaallink. Na de betaling is de reservering definitief.

Kom je er niet uit? Bel ons en we maken wij samen de reservering. Tel. 010-7371132

 

VR PROGRAMMA'S EN ARRANGEMENTEN

 1. Wat is een VR programma? Een VR-programma is een door ons speciaal ontwikkelde groepsactiviteit gebaseerd op één of meerdere VR-games waarbij samenwerken, competitie en lol hebben de ankerpunten zijn. Momenteel hebben wij vier verschillende VR-programma’s die onafhankelijk of in combinatie te boeken zijn. De speelduur van de programma’s varieert tussen de 1 en 1,5 uur
   
 2. Wat is het verschil tussen een VR arrangement en een Vr programma? De VR-programma’s zijn onderdeel van de 4 arrangementen die wij aanbieden. Het verschil zit in de tijd en de combinatie van de VR-programma’s. Elk arrangement is inclusief drankjes. Bij arrangement 2, 3 en 4 serveren wij ook hapjes. Via deze link zie je onze VR-arrangementen.   

 3. Kan er ook gegeten en gedronken worden? Ja, bij alle programma’s wordt standaard eten en drinken aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om bij ons of bij één van onze partners te lunchen of te dineren. Voor groepen van meer dan 20 personen kunt u een all-in buffet bestellen.

 4. Moet ik voor mijn groepsuitje een VR arrangement boeken of losse VR gamecubes huren? Het kan beide. Zo lan de groep tenminste groter is dan 10 personen. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat het meest geschikt is. 010-7371132

 5. Hoe kan ik een VR arrangement met VR programma boeken? Via de link ‘offerte aanvragen’ zie je een invulveld. Na het invullen, krijg je binnen 24 uur een offerte op maat en laten we weten of er mogelijkheden zijn op de aangegeven tijd en datum.

VEILIGHEID EN ALGEMENE VOORWAARDE

 

 1. Kan iedereen meedoen? Wij hebben momenteel 50 games die qua beleving en intensiteit verschillen. Wij hebben leeftijdscategorieën ingebouwd en aangegeven wat de intensiteit is. Er zijn spellen met heftige schrikeffecten of games waarbij je je evenwicht kunt verliezen. Een deel van onze games raden wij af bij epilepsie- en evenwichtsklachten, zwangerschap en/of heftige reacties op licht of oriëntatieproblemen. Is niet duidelijk of VR-spellen geschikt zijn voor jou, dan raden wij aan de huisarts of behandelend geneesheer te consulteren. 

 2. Wat is de leeftijdsgrens? VR is natuurlijk leuk voor jong en oud. We hanteren echter wel een minimumleeftijd van minimaal 7 jaar.

 3. Is VR4play rolstoel vriendelijk? Alles is gelijkvloers en er kan in de VR-gamecubes met rolstoel gespeeld worden. Wij hebben echter geen speciaal toilet voor gehandicapten. 

 4. Hoe lang kan ik de VR bril ophouden? Dit is persoonsgebonden. Voor beginners raden wij aan niet langer dan 15 minuten aan één stuk te spelen. Krijg je tijdens het spelen een naar gevoel, stop dan direct. 

 5. Kan ik met mijn eigen bril opspelen? Ja dat kan, het enige probleem kan zijn dat het montuur te groot is voor de VR-bril. 13 cm is de max.

 6. Wat is het beleid m.b.t. reserveren en annuleren? De informatie rondom reserveren en annuleren is terug te vinden in onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn op deze pagina te vinden.

VR4PLAY | BEREIKBAARHEID & PARKEREN 

1. Hoe kom ik er met het openbaar vervoer? VR4play is gelegen op industrieterrein Satijnbloem in Rotterdam-Ommoord en makkelijk te bereiken met de metro of bus.

 • Metro
  Pak metrolijn A richting Binnenhof en stap uit bij metrohalte Binnenhof. Vanaf dit punt is het circa 12 minuten lopen naar de gamehal van VR4play.
 • Bus
  Vanaf treinstation Rotterdam Alexander pak je bus 35 richting Melanchtonweg Metro en stap je uit bij bushalte Droogbloem. Vanaf dit punt is het circa 6 minuten lopen naar de gamehal van VR4play.

2. Hoe kom ik er met de auto?

 • Vanuit Gouda/Utrecht (A20): Volg A20 richting Hoek van Holland en sla af bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla rechtsaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.
 • Vanuit Hoek van Holland (A20): Volg A20 richting Gouda/Utrecht en sla af bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla linksaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.
 • Vanuit Dordrecht/Breda (A16): Volg A16 richting Rotterdam en volg de borden A20 richting Gouda/Utrecht. Sla rechtsaf bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla linksaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.

3. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

 • Parkeren kan gewoon bij ons voor de deur! De Satijnbloem biedt namelijk meer dan genoeg gratis parkeermogelijkheid.
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie

Vragen?

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen ? Vul dan het vragenformulier in en wij reageren zo snel mogelijk