VR vrijgezellenuitje

Groepsuitjes > VR vrijgezellenuitje >

op zoek naar een leuk en origineel vrijgezellenuitje in Rotterdam? 

beleef de gekste virtuele avonturen bij vr4play

Uiterst geschikt voor vrouwen en mannen die nog eens flink willen uitpakken! 

 

Speler met VR bril is aan het spelen in vr-gamecube
man met vr bril op in cube

ORIGINEEL VRIJGEZELLENFEEST VOOR MANNEN

Nog gekker dan in in de film Hangover? Ja, virtual reality kent geen grenzen. Trotseer extreme hoogtes en schrik je lam in een ‘haunted house’. Vecht met tot wel vier personen tegen zombies of knok je met je vrienden uit een bar in drunken Bar Fight. Beleef tijdens dit vrijgezellenfeest waar je alleen van durfde te dromen en wat straks na het ja-woord misschien niet meer kan.

 

Ja wij willen komen!

Leuk dat jullie naar ons toekomen! Je kan er voor kiezen om één of meerdere VR gamecubes te huren of om een multiplayer deal te boeken. Groepen groter dan 10 personen kunnen ook een VR arrangement boeken.  

 

ORIGINEEL VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN 

Beleef datgene waar je altijd bang voor was nu in virtual reality: in de achtbaan of met knikkende knieën op extreme hoogte. Vlieg samen met je vriendinnen als een vogel, of breng een bezoekje aan die superleuke verre vakantieplek. Dat kan op deze heerlijk gezellige vrijgezellendag met virtual reality. Bij uitstek hét uitje dat je samen beleeft. Let vooral op de bruid in spe. Nog eenmaal uit de band springen voor de sprong in het huwelijksbootje

 

Ja wij willen komen! 

Leuk dat jullie naar ons toe komen! Je kan er voor kiezen om één of meerdere VR Gamecubes te huren of om een multiplayer deal te boeken. Groepen groter dan 10 personen kunnen ook een VR arrangement boeken. 

vrouw is aan het vr gamen
Terug
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie

Vragen?

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen ? Vul dan het vragenformulier in wij reageren uiterlijk binnen 48 uur.