Hoe werkt het

HUUR ééN OF MEERDERE VR GAMECUBES OF BOEK EEN VR ARRANGEMENT

VR ERVAAR JE IN EEN VR GAMECUBE  

Bij VR4play speel je met vrienden, familie en/of collega’s de beste VR games. Net zoals je bij bowlen een baan kan huren, kan je bij ons een VR gamecube huren.  Speel met of tegen elkaar! 

 

Voor bedrijven en groepen vanaf  10 personen bieden wij ook verschillende VR arrangementen aan. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor (kinder/tiener)verjaardagen, schooluitjes en vrijgezellenfeestjes.

 
speler helpt met vr bril
VR vril speler op de grond

IN EEN VR GAMECUBE

 • Kijk je door één VR-bril.
 • Speel je in een ruimte van 3 bij 3 meter.
 • Kan je kiezen uit tientallen verschillende VR games.
 • Kijken de mensen die niet aan het spelen zijn mee op een groot scherm.
 • Spelen max. 4 spelers om en om.

 

Wil je met 2 tot 10 personen tegelijk met of tegen elkaar een VR multiplayer of VR battle game spelen dan huur je 2 tot 10 VR gamecubes.

 

VR ARRANGEMENTEN

Voor bedrijven en groepen vanaf  10 personen bieden wij volledig verzorgde VR-arrangementen aan, samen met speciaal samengestelde groepsgerichte  VR-programma's.

 • Keuze uit vier VR arrangementen.
 • Keuze uit vier verschillende VR programma's.
 • Mogelijkheid voor lunch, diner of all-in buffet.

 

Op de pagina bedrijfsuitje vind je de verschillende mogelijkheden. Alles wat je moet weten over jouw VR experience 

HUUR VR CUBES 

 1. Wat is een VR gamecube? Een VR gamecube is een ruimte van 3 bij 3 meter met 1 VR-bril, een groot scherm om mee te kijken en een bankje om op te zitten. In een VR gamecube kunnen vier mensen om en om spelen. Ben je met meer mensen of wil je tegen elkaar spelen? Huur dan meerdere VR gamecubes.

 2. Wat kan ik verwachten tijdens de gamebriefing? De Gamebriefing gaat vooraf aan de VR-experience. Wees daarom minimaal een kwartier van tevoren aanwezig. De gamebriefing staat los van de gereserveerde speeltijd. Hier staat wat je allemaal kunt verwachten van de gamebriefing.

 3. Wat voor VR-games biedt VR4play? VR4play heeft meer dan 50 verschillende VR-games en belevingen voor jong en oud, gamers en niet-gamers. Deze games hebben wij onderverdeeld in een zevental pakketten met verschillende moeilijkheidsgraden. Op de webpagina VR-games staan alle games die wij aanbieden.

 4.  Wat zijn Single en Multiplayer games? Bij singleplayer games speelt één persoon en de rest kijkt mee. Een aantal games hebben een high-score systeem of de mogelijkheid voor maximaal vier personen om in competitieverband te spelen. Bij multiplayer games kun je tegelijk met of tegen elkaar spelen, met groepen van twee tot wel acht personen. Op de webpagina VR-games staan alle games die wij aanbieden.

 5. Hoeveel spellen kan je spelen? Je bepaalt zelf hoeveel spellen je speelt. Tijdens de gamebriefing wordt uitgelegd hoe de games vanuit onze virtuele bibliotheek te selecteren zijn. Let wel op, hoe meer games je uitprobeert, des te langer je bezig bent met opstarten en afsluiten. Dat gaat van de speeltijd af. De VR-host adviseert je tijdens de gamebriefing hier meer over.

 6. Speel je allemaal tegelijk in VR? Dat ligt aan hoeveel VR Gamecubes er zijn gereserveerd en hoeveel mensen er willen spelen. Goed om te weten: Alle VR Gamecubes zijn voorzien van grote schermen zodat jouw medespelers alles kunnen volgen van jouw VR-experience. Daarnaast is de VR gamehal ingericht als een gezellige horecagelegenheid met een ruim aanbod aan non-alcoholische drankjes en snacks.

 7.  Hoe kan ik  reserveren? Reserveren kan via ons online reserveringssysteem. Wat wij nodig hebben is: naam, e-mail, telefoonnummer (voor als er iets verandert), datum en tijd, hoeveel cubes en welke speeltijd je wilt. VR4play beoordeelt de reservering en accepteert deze. Je krijgt een betaallink. Na de betaling is de reservering definitief.

Kom je er niet uit? Bel ons en we maken wij samen de reservering. Tel. 010-7371132

 

Single player games, multiplayer games en VR toernooi

 1. Singleplayer games zijn spelletjes waarbij één persoon in Virtual Reality speelt en de andere mee kunnen kijken via grote schermen op comfortabele bankjes.
 2. Multiplayer games zijn VR games waarbij je met meer personen tegelijk in de zelfde virtuele ervaring, met of tegen elkaar! 
 3. Teambattle games zijn VR games waarbij de nadruk ligt om in team verband met en tegen elkaar te spelen. Het zijn roomscale games, wat inhoudt dat je door de combinatie van vrij rondlopen en teleporteren speelt.  
 4. Verschil tussen roomscale en freeroam
  1. Met roomscale games heb je een bewegingsvrijheid van 3 bij 3 meter dat je kan combineren met in game loop technieken zoals teleporteren.
  2. Freeroam is in een aparte ruimte waarin het spel Cops and Robbers een op maat gemaakte map heeft die werkt met de plattegrond van de kamer. Dit betekent dat je vrij uit kan rondlopen, en dus zolang je niet tegen muren aan loopt IN het spel, loop je ook niet tegen muren in het echt. Dit is een top ervaring voor degene die willen meemaken hoe ver de technologie aan het komen is!
  3. De roomscale beleving geeft uiteindelijk een vrijer gevoel, dit heeft ook te maken met het feit dat deze spellen zich afspelen in een sandbox, terwijl freeroam games voorgeprogrammeerde verhaallijnen zijn. 

 

VR PROGRAMMA'S EN ARRANGEMENTEN

 1. Wat is een VRprogramma? Een VR programma is een door ons speciaal ontwikkelde groepsactiviteit gebaseerd op één of meerdere VR-games waarbij samenwerken, competitie en plezier hebben de ankerpunten zijn. Momenteel hebben wij vier verschillende VR-programma’s die onafhankelijk of in combinatie te boeken zijn. De speelduur van de programma’s varieert tussen de 1 en 1,5 uur
   
 2. Wat is het verschil tussen een VR arrangement en een VR- programma? De VR-programma’s zijn onderdeel van de 4 arrangementen die wij aanbieden. Het verschil zit in de tijd en de combinatie van de VR-programma’s. Elk arrangement is inclusief drankjes. Bij arrangement 2, 3 en 4 serveren wij ook hapjes. Via deze link zie je onze mogelijke VR-arrangementen.   

 3. Kan er ook gegeten en gedronken worden? Ja, bij alle programma’s wordt standaard eten en drinken aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om bij ons of bij één van onze partners te lunchen of te dineren. Voor groepen van meer dan 20 personen kunt u een all-in buffet bestellen.

 4. Moet ik voor mijn groepsuitje een VR arrangement boeken of losse VR gamecubes huren? Het kan beide. Zolang de groep tenminste groter is dan 10 personen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat het meest geschikt is. 010-7371132

 5. Hoe kan ik een VR arrangement met VR-programma boeken? Via de link ‘offerte aanvragen’ zie je een invulveld. Na het invullen, krijg je binnen 24 uur een offerte op maat en laten we weten of er mogelijkheden zijn op de aangegeven tijd en datum.

VEILIGHEID EN ALGEMENE VOORWAARDE

 

 1. Kan iedereen meedoen? Wij hebben momenteel 50 games die qua beleving en intensiteit verschillen. Wij hebben leeftijdscategorieën ingebouwd en geven per spel aan wat de intensiteit is. Er zijn spellen met heftige schrikeffecten of games waarbij je je evenwicht kunt verliezen. Een deel van onze games raden wij af bij epilepsie- en evenwichtsklachten, zwangerschap en/of heftige reacties op licht of oriëntatieproblemen. Is het niet duidelijk of VR-spellen geschikt zijn voor jou, dan raden wij aan de huisarts of behandelend geneesheer te consulteren. 

 2. Wat is de leeftijdsgrens? VR is natuurlijk leuk voor jong en oud. We hanteren echter wel een minimumleeftijd van minimaal 7 jaar.

 3. Is VR4play rolstoel vriendelijk? Alles is gelijkvloers en er kan in de VR-gamecubes met rolstoel gespeeld worden. Wij hebben echter geen speciaal toilet voor gehandicapten. 

 4. Hoe lang kan ik de VR-bril ophouden? Dit is persoonsgebonden. Voor beginners raden wij aan niet langer dan 15 minuten aan één stuk te spelen. Krijg je tijdens het spelen een naar gevoel, stop dan direct. 

 5. Kan ik met mijn eigen bril opspelen? Ja dat kan, het enige probleem kan zijn dat het montuur te groot is voor de VR-bril. 13 cm is de max.

 6. Wat is het beleid m.b.t. reserveren en annuleren? De informatie rondom reserveren en annuleren is terug te vinden in onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn op deze pagina te vinden.

VR4PLAY | BEREIKBAARHEID & PARKEREN 

1. Hoe kom ik er met het openbaar vervoer? VR4play is gelegen op industrieterrein Satijnbloem in Rotterdam-Ommoord en makkelijk te bereiken met de metro of bus.

 • Metro
  Pak metrolijn A richting Binnenhof en stap uit bij metrohalte Binnenhof. Vanaf dit punt is het circa 12 minuten lopen naar de gamehal van VR4play.
 • Bus
  Vanaf treinstation Rotterdam Alexander pak je bus 35 richting Melanchtonweg Metro en stap je uit bij bushalte Droogbloem. Vanaf dit punt is het circa 6 minuten lopen naar de gamehal van VR4play.

2. Hoe kom ik er met de auto?

 • Vanuit Gouda/Utrecht (A20): Volg A20 richting Hoek van Holland en sla af bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla rechtsaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.
 • Vanuit Hoek van Holland (A20): Volg A20 richting Gouda/Utrecht en sla af bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla linksaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.
 • Vanuit Dordrecht/Breda (A16): Volg A16 richting Rotterdam en volg de borden A20 richting Gouda/Utrecht. Sla rechtsaf bij afslag 16 - Prins Alexander/Capelle aan den IJssel. Sla linksaf bij de stoplichten en vervolg je weg op de Prins Alexanderlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor de President Rooseveltlaan op. Ga rechtdoor over twee rotondes en bij de volgende stoplichten. Bij de derde rotonde sla je linksaf en rijd je rechtdoor het industrieterrein Satijnbloem op. De gamehal van VR4play bevindt zich op Satijnbloem 47.

3. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

 • Parkeren kan gewoon bij ons voor de deur! De Satijnbloem biedt namelijk meer dan genoeg gratis parkeermogelijkheid.

VR4PLAY VIRTUAL REALITY GAMING EN ENTERTAINMENT CENTRUM

WIJ VERKOPEN PLEZIER!

De enthousiaste mensen achter VR4play willen Virtual Reality toegankelijk maken en onder de aandacht brengen voor een groot publiek. Dit doen we niet door het ontwikkelen van soft- en hardware, maar door iedereen de mogelijkheden van Virtual Reality te laten ervaren aan de hand van de vele games en belevingen. Voor de zakelijke markt verzorgen wij bedrijfsuitjes, workshops en teamtrainingen! (eventueel ook op locatie).

foto van het personeen

VR4play is een handelsnaam van Feelgood2GO BV | Satijnbloem 47 | 3068 JP  Rotterdam | T 010 73 71 132 | E info@vr4play.nl www.vr4play.nl | KvK 67365507 | Btw-nummer NL856950658B01 | IBAN: NL74 INGB 0007 5631 36

Vragen?

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Vul dan het vragenformulier in, wij reageren uiterlijk binnen 48 uur. 
Deze website maakt gebruik van cookies De website van VR4play maakt gebruik van cookies om onze website betrouwbaar en veilig te houden, prestaties te meten en persoonlijke advertenties aan te bieden. Bij het toelaten van cookies gaat u ermee akkoord dat wij informatie delen met derde partijen, zoals onze marketingpartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten. Als u de cookies weigert gebruiken wij enkel functionele cookies. Via onze Cookie Policy kan u uw voorkeuren beheren.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten